Szirén a szajha
2016. június 23. írta: ..::eGo::..

Szirén a szajha

Volt szerelmek szirénjei nehezítik lelkemet, álmok, letűnt árnyak szorítanak ódon falak közé; ifjúságom szíve patakzik mindenfelé. Mintha kurva lennék, ontjátok véremet … söralátét, menzás szalvetta; ahogy érzem magam, amint mocskos szándékkal lihegőztök forrón a nyakamba.

lady_by_mikaelwang-d6iqiaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr418835992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petra01 (törölt) 2016.06.24. 08:16:34

a szalvetta legalább olyan kedves kifejezés szívemnek, mint egy korábbi bejegyzésedben a pasztilla. Minden posztodban találok valami olyat, ami aztán napokig felidéz valami emléket. Ezt a blogot a fotókkal együtt ki kéne adni egy albumként. De lehet hogy már írtam...

..::eGo::.. 2016.06.24. 18:42:59

@Petra01: úgy látszik, maradi vagyok; barna zakós, bunkó párttitkár lehettem előző életemben, tele önzetlenséggel - mert hogy nem sajnálom a szót, csak senki sem kíváncsi rá, kivéve a "párttagokat" :)
süti beállítások módosítása