Taschen sie hirtelen
2016. december 05. írta: ..::eGo::..

Taschen sie hirtelen

O’bag … Omyfuckin’bag … and I … and this … what the fuck this Shit’bag? Hát eszemfaszom megáll, hogy a legújabb ribitrend egy tűzvészbe keveredett viharbili: épp annyira divatos, mint a félig teliszart nájlon’acskó. O’bazmeg Day-nek éltem meg, a falramászás napjának, hisz annyira impulzív, annyira indiszkrét, mint egy nagyestélyi keringőre fityegő sztómás szütyiő. Azóta is csak gondolj, gondolj, gondolj, hogy mi az édes faszomért fizetnek ki ezért egy fél vagyont?! Egy kellően kókány-orientált műhelyben minden eszköz fellelhető az ilyen hulladékok legyártáshoz: hőlégfujó, duct tape és egy formabontó, zománcozott vájling a 60’as évekből.

Lehetséges alapanyagok: rétegelt anti-bio zacskó – alenembomló -, dekompresszált úszósapka – avilágbajnok-, benzines kanna – amarmonnfajta -, traktor belső – akamatyeltől -, dezertőr pornós guminő – akaucsuklédi -, mezőgazdasági tornacipő – akálucsni.

Kiegészítők: pneu tömlő – azinfúziós -, kábeldarabok – ahuszonnégyeres -, dörzsszivacs – apinaszőr -, lakk spray – azinhalálós -, fémforgács – arezesmíves.

Burzsoá guberációs tréning, amitől kibaszott kreatívnak érezheted magad, te tucatjával ócskább, agymosott divatmajom.

ballsack-bag-scrote-and-tote-backpack.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr4612026475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása