Útmutató
2008. szeptember 04. írta: ..::eGo::..

Útmutató

Roázia napja alkalmából mélységes nárcisztikus hajlamokkal köszönteném magamat az itt egybegyűltek előtt. Még mielőtt megkezdeném a hegyi beszédet, mindenkit felkérnék arra, hogy mondjon egy a miegonkat. Vegyék fel a kegyeleti pózt, bűnbánó magatartásukat bizonyítván orrukat szegezzék a padlóra, majd kezdjék el magasztalásom sorait.

Ha majd mindenki ismeri a tisztelet adás mikéntjét, talán arról is beszélhetünk, hogyan viszonozzam kántálásukat néhány önök felé irányzott szóban. De amíg nem képesek tisztelni sem bennem, sem társaikban az embert és a léthez tartozó érzéseket, addig teljesen felesleges szócséplés bármilyen információt közölni vagy netán akár egy fikarcnyi bizalmat is táplálni bárki felé önmagamon kívül.

A bizalomnak ára van, nem lehet csak úgy magunkhoz orozni, ki kell érdemelni, márpedig az érdem nálam nem éppen hétköznapi jutalom és legjobban azok tudják, akik az első benyomást keltő énemet megismerve eljutottak a bensőmig, és képesek megmondani a különbséget.

Ezek után azt hiszem mindannyian tisztában vannak azzal, hogy mi az elsődleges érték, amelyet bizonyítva talán megadatik az a lehetőség, hogy önök is megismerhessék korántsem egysíkú személyiségem legrejtettebb bugyrait.

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr602265016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.