Valentin-napra
2010. február 14. írta: ..::eGo::..

Valentin-napra

Mindig van néhány nap az évből, melyeken valakit vagy valamit kiemelt figyelemmel illetnek. A mai is ezek közé tartozik: a szeretet és a szerelem napja. Ezen a napon tömérdek ajándék és virág indul útnak, hogy célba érve szeretetet, kedvességet és figyelmet jelképezzen címzettjének. De miért csak ezen a napon? És miért ajándék formájában? Ezt soha sem értettem, hiszen minden nap kell adni, de nem kell megfogható dolgokba zárni.

Éppen ezért egy kevésbé megfogható, egyedi és valóban névre szóló köszöntést szeretnék adni Neked, hogy tudd, nem csak ezen a néhány kiemelt, Rólad vagy rólunk szóló napon szeretlek.

A szeretet sokszínűsége miatt életünk során számtalan olyan útra tévedünk, ami nem nekünk rendeltetett. De létezik az a pillanat, amikor egy megtéveszthetetlen érzés üti fel a fejét a való minden formájában. A sors úgy hozta, hogy ezt a pillanatot Veled élhettem meg: utunk egymásba fonódott, ez által nehezebbé is vált. Ám mindenért, ami jó és csodálatos, meg kell küzdeni, értéke a belefektetett energiában rejlik. Lásd, kapcsolatunk mennyi kinccsel felér ... sokan eldobnák az ilyesmit, mert nem fáradnának érte ennyi áldozat árán, de én tudom mennyit ér és éppen ezért azt is, hogy mindennél többet ér.

Sokszor nehéz, nagyon nehéz látni és járni a helyes utat. Tele van veszélyekkel, buktatókkal, amik próbára tesznek minket, az összetartozásunkat, a szerelmünket. De ha nem engedjük el egymást, ha mindig fogod a kezem és bízunk egymásban, hogy ott leszünk segíteni, amikor a másik megbotlik, akkor nem jöhet olyan akadály, amit ne küzdhetnénk le.

"Nem félek. Nem félek már semmitől. Minél többet szenvedek, annál jobban szeretek. A veszély csak erősíti a szerelmem. Fokozza. Megfűszerezi. Leszek az az angyal, akire szükséged van. Még szebben hagyod el az életet, mint ahogy elkezdted. A mennyország visszavisz, rád néz majd és így szól:  Csak egy dolog teheti a lelket teljessé, és az pedig a szerelem."

Minden nap egy harc értünk, Veled fekszem és ébredek, miközben mindvégig szorítom a kezed, hogy érezd, Veled vagyok, bízhatsz bennem, mert nem engedem, hogy az élet gáncsai leterítsenek minket, elcsorbítva kettősünk varázsát.

Boldog Valentin-napot Kedvesem!

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr322337961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.