Adjál tüzet
2011. január 11. írta: ..::eGo::..

Adjál tüzet

"Látod azt a halálrudas dobozt a zongorán? Az a dobozka rejt mindent, amit az életről tudni kell. Az éned egyik oldalát hatalmába keríti a csillogás. Hosszú, aranyozott dobozos, királyi védjeggyel ellátva, ami a jólét és a csillogás világába csábít. Nagyon finoman azt sugallja, hogy ez a cigaretta nemes és hű barátod, de ez Pete, hazugság. Ám az éned másik oldala megpróbálja felhívni a figyelmed a dolog másik oldalára. A túloldalra unalmas, fekete nyomtatott betűkkel azt írják, hogy ezek a díszsorba rendezett kis katonák meg akarnak ölni. És Pete, ez az igazság. Ó, a halál a szépséggel csábít minket magához, és engem bizony megbabonázott e szirén éneke. Ami édes, végül megkeseredik. És ami keserűen indul, édes lesz. Most, kérlek, adjál tüzet ..."

Consider_me_dead__by_RedFraction.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr112577015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.01.12. 14:30:03

magával ragadó hangulatu írások és képek

..::eGo::.. 2012.01.13. 10:45:56

@pingwin: ezt még sosem mondtam, de tényleg azon vagyok, hogy minél több embert magammal vigyek egy kicsit másképp látni ebből a torz világból ... kevés a siker, de annál édesebb

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.01.13. 14:09:58

terapeuta

okafogyottá nem váló írásaid megnyitnak egy másik dimenziót, hova belépni van ki fél, van ki alig várja

de, a kinyitott ajtó is más világot mutat minden szempár mögött húzodó agytekervényben végződő emberi lénynek

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.01.13. 14:15:46

téged olvasni olyan, mint a múzsa csókja

mégha platói is
süti beállítások módosítása