Gátlástalanul
2013. november 27. írta: ..::eGo::..

Gátlástalanul

Nézd, talán nem kis büszkeséggel mondhatom el, rengeteg gátlásomat vetkőztem le az elmúlt két év alatt, de még mindig azt gondolom, hogy az lenne az igazi, ha a Moszkva tér kellős közepén egy kiszuperált tanyasi pottyantós budiból nyúlkálhatnék ki szarás közben az emberekért, pusztán közvélemény kutatás céljából. És megkérdezném – Iszol te eleget, öreg harcos? -, mert olyan szarul nézel ki, mint akinek nem jut elég szeszre, annyira kevés a segély, vagy épp rabszolgásdit játszik valamelyik multinăci virágzó gyapotültetvényén, ahol még vizet inni sincs idő – hát ugye, elvtársak, fő a miliő. Kíváncsi lennék, hányan mondanátok legyektől hemzsegő pöceszagban izzadva a szemembe, hogy romlott a közlelki egészség, mert nem ihatunk eleget, öreg harcos?!

Hallgat mind, aki szomjazik valamire, mert a lófejtörzsfőnök mindent lát és oh, uram irgalmazz, ha majd az ültetvényre se lehet már kimenni; hobbiból!

cthu_loo_by_muzski-d30rkux.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr115660147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása