Megörjítesz
2009. február 25. írta: ..::eGo::..

Megörjítesz

Szentimentális?! ... igen ... azt hiszem, meglehet ... de mégsem ... visszakaptam szélsőségeim derültségét: realista az ideák világában.

Őrült?! ... őrültebb, mint valaha ... érdekel is, mit gondoltok ... kisebb a világ, mert féltek valóra váltani ... képzeletben felépítitek, zsugorodik, végül eltűnik ... veletek, igen ... de nem, az enyém nem, nem adom, nem hagyom, nem engedem ... veletek, nem.

Vele?! ... Vele, igen ... Érte, igen ... Neki, igen ... Tőle, igen ... elfogadom, kergessen az őrületek őrületébe ... az ideák világában.

usimage162518_4947770.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr132337903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.07.24. 13:21:36

minden betűjét átéreztem ennek a bejegyzésnek, elolvasva pont vágtam, hogy "na ez az, és így, és tényleg", attól függetlenül, hogy megfogalmazni viszont (számomra) mindig kurva nehéz...
süti beállítások módosítása