Rémisztő
2011. július 15. írta: ..::eGo::..

Rémisztő

Rémisztő a gondolatok áradata; ezernyi késként tör lelkem felé, darabokra szaggatva érzéseim. Fájdalmas az elillanás, ahogy egyre őrültebb keseredettséggel kapkodok mellkasomhoz érzések, emlékek és vágyak után: apránként eltűnik belőlem mindaz, mit magaménak hittem, s most mások álmait töltik ki éjjelente.

Perforált testem tátongó gyomorral hányta ki magából egykoron belém bújtatott lepkéidet, nincs már szükségük rám. Lettek, amivé váltak, s nincs az a háló, ami visszatartaná őket - szárnyaikon a hímpor apró emlékképek rólad.

Rémisztő a gondolatok áradata; fojtogató valóság tölti ki az űrt, mit magad után hagytál. Hirtelen az ébredés, ahogy ismeretlen öntudat jár át: apránként visszanyerem magamból mindazt, mit magára hagytál, hogy mások álmait váltsd valóra éjjelente.

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr53071005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása