Telik
2011. december 30. írta: ..::eGo::..

Telik

Holdbéli táj a szívem, érzelmesen kitörni vágyó önkívülettel, érzéketlenül betörni vágyó hegekkel tarkára szabdalva. Kráterekre való tekintet nélküli zajlások formálták mogorva, kérges arcomat - az élet furcsa és kegyetlen fintora. Bevésett barázdák, rovátkolt vonások, sorsom törvényévé ivódott jellemek: döghúsra vágyó varjak lábnyomai éles csőreikkel tépdelt vérerek elhaló porában.

Változom, s az idő mégis kortalan; érces évek csapódnak ki felszínes ábrándjaim márványaként, de mivé lenne az elmúlás, ha nem létezne a pillanat?! Csont-penge és izom-hurok, lélek-fojtó öngyilkos hajlamok ébrednek reggelente: tükörbe nézve egyre szemcsésebbnek, zavarodottabbnak hatok. Hazugságokkal plasztikázott vétkek, kimondott szavak, melyek mindegyike mély nyomot hagyott - a bennem lapuló ragyogás csak ócska miliő lett csupán.

telik.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr373477008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabóada 2012.01.06. 21:20:16

éppen csak átléptem ide a syáról, nekem is van blogom, itt a blog.hu-n. Szóval felkeltődött az érdeklődésem a dolgaid iránt, mióta olvastam a Telik.. írásodat. De az oldalt felsorakoztatott zenéidet is át fogom mustrálni. A Morcheeba számot én is ismerem, meg Adele-t is, a többit meg majd meghallgatom. :)

..::eGo::.. 2012.01.09. 20:18:36

@szabóada: remélem több dolog is ínyedre lesz :) sajnos nem írok valami gyakran, de nézz be máskor is, hátha hasonló értékekre találsz :)

pengnui 2012.01.12. 06:22:13

nem hiába ejtette csapdába adát a blogod
innen nincs kiút

..::eGo::.. 2012.01.13. 10:38:51

magába burkoló, nehéz ködkép :) ugye ...
süti beállítások módosítása