Konstelláció
2012. február 13. írta: ..::eGo::..

Konstelláció

Tudod, az a helyzet a kurva élettel, hogy nem lehet csak nézni, ahogy telik ... részt kell benne venni. Mint egy kibaszott színpadi játék ... nincs oldalpáholy, nincs függönyszéle, de még súgólyuk sem, ahol szánalmas emberi létek szócsöve lehetnél ... csak a tribün, a rivalda, a fények.

Az élet egy nagy játék ... szokott hangzani a bölcseleti-klisé ... és valóban, nagyérdemű előtt dramatizálunk boldogságunk illimitált illumináltságáról, elégedettségük esszenciájáról ... a csillogás, a glitter, vagy inkább a gletter - a mindent szeplőtlenre simító.

A valóság pedig az, amit bármivel képesek vagyunk elferdíteni azért, hogy mindenki hangos ováció közepett fejezze ki elégedettségét irántunk. A valóság az, hogy minden színjátékra van időnk, csak arra nem, amit csinálni szeretnénk, amik valójában lennénk vagy lehetnénk ... csak arra nincs, ami a valóság lenne.

stage_by_detail24.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr924102810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása