Live
2013. július 31. írta: ..::eGo::..

Live

geisha_by_Luccas_pl.jpg

Van egy szupcsi marok-kamerám, eszembe ötlött, hogy akár video blogolhatnék is, népszerű lennék a ritka randa fejemmel, bársonyszőrű hangommal, nah és persze megtestesülne mindaz, amit kövér betűkbe tuszkolok … a hang, igen a hhhang, az mekkora benyomás: mint egy kiadós dugás; valaki élvezi, valakinek fáj.

Bekameráznám az egyszobás kéjlakkomat és non-stop mutogatnám a pőre testem idomait, az alapos orrtúrás rejtelmeit, a szexuális aberrációk széles skáláját, a lucullusi zabálás fortélyait, a testi-lelki sanyargatás művészetét és még sok más nyalánkságot, amitől minden magányos perverz állat a képernyőre cuppanna. Először csak a nézettség, aztán a della … harácsolás ezerrel.

Dől a lé, dől az intimitás vasbeton fala – Berlin kutya fasza hozzám képest – és látom, ahogy rejszoló kiskatonák masíroznak a Google Analytic demográfiai térképén. Igen, a BigMother, avagy eGo mama gésa naplója az alvilág vöröslámpás szobájából.

– én vagyok a magam ura, Magaszaki -

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr485435248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása