Médiaima
2013. augusztus 13. írta: ..::eGo::..

Médiaima

Vettem egy új, gyönyörűségesen szép televíziót, tosiba hándibúúúk – úgy rajzolom körbe a kezeimmel, mint Eperjes Karcsika bűvölte a Budapest térképet, hogy honnan és millyen irányból fognak terjeszkedni az elvtársak a földalatti mozgalomban (Csapd Le Csacsi) – és ez valóban tele van víziókkal!

Pölö ez a „venismegnincsis” reklám. Hát apukám, ez valami fantasztikusan szar. Ahogy makog benne az értelmi kiscsaj: teszek egy kanál „venismegnincsis” port a bugyikámra, teszek egy kanál „venismegnincsis” port a gépbe, ha nagyon makacskodik a bugyikám, teszek egy kanál „venismegnincsis” port a fogaimra, attól lesznek szép fehérek … és persze, gondolom eszik minden nap egy kanál „venismegnincsis” port, attól olyan szép fehér a mája, nem a fasztól.

Oh, uramfia, add, hogy bátor legyek, amikor ezt a reklámot hozod el nekem!

prayer_by_panpropanbutan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr725458795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása