Énblog
2013. augusztus 19. írta: ..::eGo::..

Énblog

Ez annyira az enyém; kétlem, hogy magadévá tudnád tenni, kedves nemolvasóm. Mondják, blogol boldog-boldogtalan, de talán éppen ők azok, akik könnyedségük végett nem tudják, mennyire nehéz beszélni önmagunkról; unalmas, közhelyes, sikkes szavakkal vagy nélkül … ah tudod te, a becsomagolt szar, a maszlag.

Nehéz – tudni, bírni – eszembe szoktak jutni volt tanárom szavai, melyben azt intézte felénk, hogy tudni valamit szellemi szinten lehet, bírni pedig fizikailag a mázsát … tudom, hogy nem bírok magamról írni, ez szellemileg fizikai képtelenség. Sivár lelket szétosztani képtelenség. Mit adhatnék magamból? Mit írhatnék magamról, ami a sekélységen kívül bármiben is kitűnhet?

Beszari vagyok! Kosok megtestesült szégyene és miközben azon tanakodom, hogy lehetek ilyen aprócska kis szarkupac, rá kell jönnöm, vállalhatatlan az életem: az arcom, a munkám, az identitásom, a szokástalan életem, a hangom, ahm … hát úgy én, magam, egészen.

Kogitálj csak, Isten kétség kívül halott!

cogito_ergo_sum_by_xetobyte-d621k4m.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr595467096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása