Tetteink határozzák meg jellemünket
2011. május 28. írta: ..::eGo::..

Tetteink határozzák meg jellemünket

Az érzés, hogy üres vagy, nem több egy elhagyatott szobánál, amiben visszhangzik, hogy mindenedtől megfosztva magadra maradtál. Minden halknak hitt lépted és sóhajod durván tör rád, akár egy démon az árnyak világából, s mégis reménnyel nyúlsz felé, amíg az őrület magával nem ránt. Évek telnek el számtalan kudarccal és csalódással, mire végre elhallgatsz, és a hazug hangok helyett magadra kezdesz figyelni. Rájössz, hogy minden, amit láttál, hallottál, éreztél és gondoltál, csupán illúzió volt, egy pocsék bűvész trükk, s a tudat, hogy bedőltél neki, elmondhatatlan haragot gyújt benned. Majd újabb évek telnek el, mire lenyugszol és rájössz, mindvégig ott volt egy ajtó, amin csak ki kell lépni és véget ér ez a hosszú, nyomasztó álom.

Az élet egyik legnagyobb kihívása érzéseinket félresöpörve teret adni a racionális gondolkodásnak és megtenni azt, amit érzelmi függőségeink eddig nem engedtek.

The_secret_of_the_red_door_by_theflickerees.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr102938393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása