Depresszió
2012. november 20. írta: ..::eGo::..

Depresszió

Sírj csak be szépen kis Balázs néhány téged ért kritikától, addig majd eGo von Hüdegut elmeséli mipofán terem a depresszió.

A depresszió szublimációra kényszerít, cseppfolyóssá válsz szobád közepének parkettaredőin és szilaj lepkefingként illansz el a semmibe. A depresszió ordításra kényszerít, mint gyerekkorod álmainak ablakon dörömbölő rézfaszú baglya. A depresszió beszippanni kényszerít egy fekete lyukba, ahol nincsen idő, se tér, csak saját léted súlya. A depresszió nihilbe kényszerít, ahol a seggedig lemar a magány, mégis minden feléd intézett szó fülsüketítő karistolás. A depresszió tehetetlenségbe kényszerít, haszontalan szarnak érzed magad a társadalom perifériáján, de nem teszel ellene semmit, csak várod-várod a tébolyult érzelmi hullámvasút végét. A depresszió mókuskerékbe kényszerít, hogy minden gondolat a lelked pilácsát leoltó utolsó taps körül forogjon.

A depresszió nem taszít a földre, mint valami megcsonkolt, cicanadrágos, mártírhalálba küldött angyalkát, csak egy magnumot fúr a halántékodba elhitetve veled, hogy nagyon meg akarsz dögleni.

fae48a1aff264e8593a9b2bac358b5d7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr24916266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása