Repeta
2013. augusztus 12. írta: ..::eGo::..

Repeta

Beletenyerelni a szarba nem tűnik macerás dolognak, ám vannak, akik ehhez úgymond túl tiszták, túl szofisztikáltak, túl konszolidáltak, túlon-túúúl emberek, s nem állatok, mint a legjava. Hallom is Lacit: Mi vagyunk mi, állatok? Nem Laci, nem vagyunk azok, de néha annak kell lennünk, hogy érdekeink érvényre jussanak. A sor az sor, de kurva jól szokott esni benne a lökdösődés. Ha más is, akkor én miért ne?

És most a főnökömet hallom, igaz, tölcsért kell formálnom a tenyeremmel a fülemből, de hallom: Attól leszel különb, hogy te nem csinálod! De tudod mit, föncsi … attól leszek én majd különb, ha talpon tudok maradni a nagy lökdösődésben, és ha mégis szaros lesz az orcám egésze, úgy törlöm le az alkarommal, mint egy jól lakott óvodás: önfeledten, boldogan, repetára készen.

Lúúúk, az erő legyen veled!

kid_vader_by_skottieyoung-d3jrb0q.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr845457439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása