Motivációs levél
2013. augusztus 25. írta: ..::eGo::..

Motivációs levél

Tisztelt Karhatalom!

Ezúton szeretnék jelentkezni a bársonyszék által meghirdetett idomított talpnyaló munkakörre, mellyel ideológiailag magas fokú alázatot sajátíthatnék el és tudásom legjavát adva megfelelő komfortérzetet nyújthatnék elnyomóim számára.

Jelenleg ügyeletes hoppmesterként dolgozom a hierarchiai rendszer legalján. Amikor az utcáról behívtak, egy senki voltam, de hamar kiérdemeltem zsandárjaim bizalmát, hogy szórakoztatásukra játsszam az agyamat. Napi feladatim közé tartozik elhitetni, hogy sokkal hülyébb vagyok náluk, minden döntésükkel maximálisan egyet értek és nincs náluk tökéletesebb, hibátlanabb ember a világon. Hűségemnek köszönhetően megtanultam értékelni a számtalan taposás mellett oly ritkán kapott és leginkább mások között szétosztott buksisimit, a vele járó önzetlenséget, hiszen aki jól mászik a seggbe, azt nem kell dicsérgetni. Munkám során folyamatosan együttműködök a többi alantas senkivel, hogy közös erővel, a lehető legmagasabb minőségi fokon elégítsük ki azokat, akik számítanak, akik minden körülmények között pótolhatatlanok.

Célom, hogy további nyelvfeszítések segítségével egy jól kinyalt kompánia taposható, erős pillére lehessek. Talpnyalóként szeretnék minél több bütykös lábat mentesíteni a gombáktól, ezzel is öregbítve hatalmasaink várható életkorát.

Szeretnék a budin én lenni a jobb kezed!

toilet_paper_by_iskander1989-d4q4ic2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr715476643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása