Onasszisz
2017. július 18. írta: ..::eGo::..

Onasszisz

iie3uhv6two_7ehqyyffxq_bohumil-stejskal-ur-ite-pol-vkova-najsl-vnej-ia.jpg

Sapka szart ér az élet ... torkán ragadta meg a problémát kérges ujjal mezítlábast szippantó, szakadt melós barátunk. És nem jár messze attól a valóságtól, amennyiért kilóra mérnek minket. SaPka szart ... kurtán, mintha egy felhugyozott sarok hűsében nyomnám tele agyonizzadt svájci sapkám gondterhelt belsejét.

Mindenki, hogy csak a pénz, a pénz, mindenki rajtam röhög, senki nem hisz senkinek és senki nem hisz semmiben, (valaki) igazán rendet csinálhatna itt, a kurva életbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://muszajdzseki.blog.hu/api/trackback/id/tr2412633971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomhardynészonja 2017.09.10. 07:44:30

Szia! Imádom a blogodat, főleg az őszinteségéért, az egyediségéért, a választékos megfogalmazásokért. (Imádtam Az örökséget is, különösen azt a részt, mikor a Bohus az étteremben a doktornő azon kérdésére, hogy hihet valaki Istenben, mikor nem látta senki, azt feleli hogy "én sem láttam a maga picsáját, mégis elhiszem hogy van.")

..::eGo::.. 2017.09.11. 19:31:20

@tomhardynészonja: köszönöm az elismerést, de rohadtul bánt, hogy most terméketlen vagyok, vagy inkább annyi minden lenne, amit szívesen megírnék, mint a kirobbanó szeplős fosás ... csak valahogy még szorítom ... majd csak megjön az ihlet :)
süti beállítások módosítása